Brain Relief -hoidot

BRAIN RELIEF ON UUDENLAINEN SYVÄRENTOUTUSHOITO.
TULE SINÄKIN KOKEILEMAAN!!!!

Brain Relief

Hoidettava on hoitopöydällä selällään sisävaatteissa koko hoidon ajan, jotta rentoutumisefekti maksimoituu. Hoidon hinta on 65 euroa/kerta.

Uusi Suomessa kehitetty Brain Relief –terapia on yhdistelmä vuosituhantisia aasialaisia ja suomalaisia kosketushoitotekniikoita ja uusia oivalluksia. Hoito tarjoaa rasittuneille aivoille keitaan keskellä pitkäaikaista, katkeamatonta stressiä ja mahdollisuuden hetken hengähtämiseen.

Brain Relief –kosketushoidossa käsitellään hermoratoja ja hoito elvyttää myös verenkiertoa  jolloin – aivojen hapensaanti paranee, mikä voi vaikuttaa virkistäväksi rentoutuksen jälkeen. Suurin mekanismi, mihin hoidoilla voidaan vaikuttaa, on parasympaattisen hermoston aktivointi. Parasympaattisen hermoston aktivoituessa hoito voi vaikuttaa sympaattisen hermoston liiasta aktiivisuudesta johtuviin erilaisiin oireisiin kuten nukahtamisvaikeuksiin, levottomiin jalkoihin, ja muihin stressin aiheuttamiin oireisiin.

Keskeisimpänä tavoitteena on asiakkaan syvä rentoutuminen. Se tapahtuu muun muassa aktivoimalla mielihyvää ja rauhoittumista edestävien välittäjäaineiden kuten oksitosiinin tuotantoa kehossa musiikkiin yhdistettyjen kosketustekniikoiden avulla. Samanaikaisesti vähennetään stressihormooni kortisoolin tasoa. Brain Relief pyrkii kehon rentoutumiseen. Tämän jälkeen kehoreaktiot ovat hyvin yksilöllisiä ja jotkut hoidettavat kertovat saaneensa avun johonkin vaivaan, jok aon ilmeisesti johtunut pitkäaikaisesta, katkemattomasta stressistä.