Esittely

Lymfaterapeutti Kaisa Hankilanoja LymfatassutOlen Kaisa – iloinen, helposti lähestyttävä, touhukas ja eläinrakas Vodder-Lymfaterapeutti ja äiti. Perheeseeni kuuluu kaksi ihanaa lasta, aviomies ja rakas koira, Ruska.

Olen syntynyt ja asunut nuoruuteni Thunder Bayssa, Kanadassa. Pienestä tytöstä saakka olen ollut kiinnostunut auttamisesta, joten lukion jälkeen, kouluttauduin perushoitajaksi. Tämän jälkeen muutin Suomeen kokeilemaan siipiäni, ja jatkamaan opiskelujani sairaanhoitajaksi kansainvälisellä linjalla.

Vuonna 2000 suoritin varusmiespalveluksen, ja sotilasarvoni on kersantti.
Vuosien mittaan minulla on kertynyt monipuolinen näkemys ja runsaasti kokemuksia julkisen, yksityisen ja valtion terveydenhuollossa. Olen työskennellyt kaiken ikäisten ihmisten kanssa mm. sisätaudeissa, sukelluslääketieteen, kouluterveydenhuollon ja myös ensiapukouluttajan tehtävissä.

Olen pitkään miettinyt, miten voisin tukea ihmisten hyvinvointia ja terveyttä vielä paremmin. Halusin vaikuttaa yksilökohtaisesti ja tehokkaammin. Sitten se tapahtui! Minusta tuli lymfaterapeutti kesällä 2017 ja työt ovat vieneet minut täysin mukanaan! Olen aivan haltioitunut uudessa tehtävässäni!

Kerron mielelläni lisää lymfaterapiasta. Ota yhteyttä ja tehdään juuri sinulle sopiva hoitosuunnitelma – olkoon se kerran silloin tällöin, tai pidempänä hoitojaksona.

Minulla on suuri sydän ja lämpimät kädet.
Lämpimästi tervetuloa!

Lymfaterapeuttisi Kaisa